Sök i våra guider och i svaren
på de vanligaste frågorna

Overblik

Se hvad der sker af aktiviteter på din konto i Onlinebooq med "Overblik". Du kan selv sammensætte hvilke områder af systemet du gerne vil holde øje med. Vælg mellem seneste handlinger, kommende aftaler, indberetninger til Sygeforsikringen 'danmark', afsendte email/sms, online betalinger m.m.

Foruden overblikket med de selvvalgte elementer findes der også under overblikket adgang til "Afsendte emails og SMS", "Aktivitetslog" og "Nyheder". Hvis du aktiverer modul til online betalinger vil du også finde en oversigt over betalinger modtaget her.

Vælg selv dine elementer til overblik

Overblikket består af en række elementer i 2 kolonner. Du kan selv bestemme hvilke elementer du ønsker samt hvilken placering og rækkefølge de skal have.

Du tilføjer et nyt element ved at trykke på "Tilføj nyt element til overblik" nederst i enten venstre eller højre side.

Alt efter hvilke moduler du har aktiveret i Onlinebooq er der forskellige elementer at vælge imellem.

Du fjerner et element igen ved at trykke på de 3 prikker på det enkelte element og vælger "Fjern element fra overblik". Du kan altid tilføje et element igen, så du kan roligt prøve dig frem for at finde den bedste opsætning for dig.

Specielt for elementet med 'Nyheder' fra Onlinebooq er der også en mulighed for at skjule elementet indtil der kommer en ny nyhed. Dette er praktisk når man har læst nyheden og herefter ikke ønsker elementet skal optage plads på overblikket før der kommer nyt at læse. Dette gøres i bunden af elementet.

Vælg om du ønsker overblik i hovedmenu

Du bestemmer selv om du ønsker menupunktet til dit overblik som det første menupunkt i hovedmenuen, eller om du ønsker det lagt op som et mindre ikon øverst i højre hjørne.

Du kan vælge dette under din brugerprofil.

Vælg "JA" eller "NEJ" til om 'Overblik' skal vises i hovedmenu.