Sök i våra guider och i svaren
på de vanligaste frågorna

Brevo

Integrationen til Brevo overfører automatisk dine kunder i Onlinebooq der tilmelder sig nyhedsbrev til Brevo.

Først skal der laves en API-nøgle i Brevo, som gøres under "Indstillinger - SMTP & API" på din konto i Brevo.

Vælg "API" fanen.

Tryk på "Generate a new API key". Du kan eksempelvis navngive den "Onlinebooq", så du altid ved hvad den bruges til.

Kopier den API-nøgle der laves. Du kan ikke få den vist igen, så det er vigtigt at kopiere den på dette tidspunkt.

Tilbage i Onlinebooq vælger du under "Udvidelser - Integrationer" at aktivere Brevo-integrationen.

Indsæt API-nøglen.

vælg hvilken liste i Brevo som kunderne skal overføres til. Du kan oprette en ny liste i Brevo først, hvis du ønsker kunderne overført til en speciel liste.

Integrationen er nu opsat og kunder fra Onlinebooq der accepterer nyhedsbrev vil nu løbende blive overført.

Bemærk: Fra integrationen aktiveres kan der gå et par timer før kunderne bliver overført til Brevo, så hav lidt tålmodighed i starten. Specielt hvis der er mange kunder på kontoen i Onlinebooq kan det tage nogle timer.