Användarvänlig onlinebokning

Referenser
Prova gratis demo

Här nedan följer ett axplock av våra referenser.

"Det gör vardagen enklare"

”Har använt mig av onlinebooq i ett halvt år nu. Det är lätt att använda både för kliniken och kunderna. Det gör vardagen enklare att folk själva bokar och så slipper vi alla de skrivfel som sker när man Tar emot beställningar via telefonen. När det är något vi är i tvivel om eller vill göra om på, är Onlinebooq snabba på att svara och hjälpa oss.”

Anne Marie, Fysiurgisk Massør

"Det är ett mycket lätt program"

”Det är ett mycket lätt program att arbeta med. Mina kunder berättar hur enkelt det är att beställa tid på nätet. Jag är mycket nöjd.”

Anne Mortensen, Galleri Sax

"Underlättar min vardag"

”Onlinebooq underlättar min vardag med automatiska funktioner som påminnelser via SMS och e-post. God service och öppen dialog om systemets utvidgningar.”

Michael Eis, Kroppsterapeuterna

"Onlinebooq är det lättaste kalenderprogrammet på nätet"

"Mina kunder är otroligt nöjda med onlinebooq, eftersom de inte behöver komma ihåg några lösenord och liknande. De kan gå in på sidan hemifrån eller från jobbet och boka sina tider - enkelt och snabbt. Det är så lätt att till och med mina äldre patienter bokar tid online nu."

Ole Petersen, OP Massage

"Systemet har kommit för att stanna!"

"Jag har under ganska lång tid använt mig av Onlinebooq, eftersom jag tycker att systemet är bättre och enklare för mina kunder än systemet jag hade tidigare. Samtidigt är den snabba supporten som alltid finns tillgänglig också ett stort plus, om det skulle uppstå frågor."

Jakob Rex, Fotograf