Användarvänlig onlinebokning

Funktioner
Prova gratis demo

Få en överblick över systemets funktioner via menyn till vänster

Online kalender med många funktioner

Din kalender är allt det som det rör sig om i både Onlinebooq och i din verksamhet. Det är lätt att skapa sig en överblick över bokade tider, öppningstid och var det finns plats för ännu en kund.

Du har åtkomst till din kalender varifrån som helst - bara du har tillgång till Internet.

Du ställer in i varje kalender själva öppettiden, när kunderna kan beställa tider. Den vita bakgrundsfärgen anger din lediga öppettid, som är redo att fyllas ut med kundbokningar. När du skapar en bokning för en kund, markeras den med grönt och om kunden själv beställer online, ser du det enkelt eftersom den är markerad med blått.

Det är lika lätt att göra en bokning som att peka var i kalendern den skall vara och klicka. Härefter fyller du i bara vilken service bokningen avser och antingen hittar kunden i din kundkartotek eller upprättar han direkt härifrån, om det är en ny kund.

När du har behov av att ändra en bokad tid är det också otroligt enkelt. Skall du flytta bokade tiden inom samma vecka, klickar du bara på den och drar den därefter med musen till en ny dag eller tidspunkt. Skall du flytta den till en helt annan väcka kan du använda dig av flytta-funktionen från rutan. Du kan likaså snabbt med hjälp av musen göra bokade tiden kortare eller längre.

Det finns möjlighet för olika kalendervisningar, allt eftersom vilket som passar bäst. Har man fler medarbetare, kan det t.ex. vara en fördel att se dem sida vid sida istället. Här kan man också snabbt flytta bokningar mellan kalendrar.