Användarvänlig onlinebokning

Funktioner
Prova gratis demo

Få en överblick över systemets funktioner via menyn till vänster

Få online betalning vid beställning

Ge dina kunder möjlighet att betala direkt vid beställing.

Sista steget i beställningsprocessen kan vara online betalning. Du väljer själv om du vill erbjuda detta till dina kunder. Du kan likaså ställa in om betalning krävs eller är valfritt. Det kostar inget extra att använda betalningsfunktionen i Onlinebooq.

Du kan med Onlinebooq använda antingen PayPal eller QuickPay för att ta emot dina betalningar. De har olika priser och betalningsmöjligheter. För tillfället stöds online betalning endast i samband med beställning av tid och inte vid anmälning till grupp. Väljer man PayPal rekommenderar vi att göra betalningen valfri.

PayPal är en av största betalningsleverantörer i världen. Fördelen här är att du enkelt och gratis kommer i gång med att ta emot betalningar. Du kan ta emot betalningar genom PayPal-konto, VISA, MasterCard och American Express. Man betalar varken upprättelseavgifter eller månadsabonnemang med PayPal. De har dock något högre avgift per betalning än andra betalningsinlösare.

QuickPay är en skandinavisk betalingsgateway som ger möjlighet för att ta emot betalning genom andra inlösare. Man skall alltså förutom ett avtal med QuickPay även ha ett inlösningsavtal med t.ex. Teller, Euroline eller Swedbank. Fördelen här är att man kan få mycket lägre avgift per betalning än hos PayPal.